LEGFRISSEBB

2022

SZEP.27

ELÉRHETŐSÉGEK

Cím:
1054 Budapest,
Bajcsy-Zsilinszky út 52.

Postacím:
1388 Budapest, Pf. 89

Telefon:
+36 1 459 7777

Fax:
+36 1 459 7766

KRID-azonosító:
318983938

FőoldalHírekHogyan tudsz regisztrálni?

Hogyan tudsz regisztrálni?

Az Erőművek Éjszakája programjaira a honlapunkon keresztül regisztrálhatsz. A regisztráció október 11-én kezdődik.

Az Erőművek Éjszakája programjaira a honlapunkon keresztül regisztrálhatsz.

A regisztráció október 11-én kezdődik, de addig is röviden összefoglaljuk a jelentkezéssel regisztrációval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Ha elindult a regisztráció, válaszd ki a neked tetsző helyszínt. Minden helyszínhez készítettünk egy rövid leírást, amit a jelentkezés előtt érdemes elolvasni.

Ha tetszik a program, kattints a JELENTKEZÉS gombra. A kért látogatói adatoknál valós nevet és valós, működő e-mail címet adj meg. Ha többen mentek, add meg pontosan azt is, hogy összesen hányan érkeztek a helyszínre.

Miután beküldted a jelentkezésedet, az általad megadott e-mail címre kapsz egy „JELENTKEZÉS MEGERŐSTÉSE” című levelet. Kattints a „Jelentkezés megerősítése” gombra, és erősítsd meg jelentkezésedet.

Ha ezt megtetted, akkor kapsz egy újabb levelet, „JELENTKEZÉS ÖSSZEFOGLALÓ” címen – a jelentkezésedet ekkor rögzítette rendszerünk, és biztos lehetsz benne, hogy foglalt helyed van a programra.

Csak akkor érvényes a jelentkezésed, ha van „Jelentkezés összefoglaló” e-mailed. Ha nem találod, nézz körül a leveleződ mappáiban vagy ismételd meg a jelentkezést.

A „Jelentkezés összefoglaló” e-mailt érdemes kinyomtatni, és a legjobb, ha a látogatásra is magaddal viszed.

Mindkét levelünkben találsz egy „Jelentkezés lemondása” gombot is. Ha meggondolod magad, vagy nem tudnál eljönni, kérünk, mondd le a foglalásodat, hogy más élni tudjon a lehetőséggel.

Köszönjük!